Disclaimer

Je leest deze disclaimer niet voor niets. Er is iets…

Ik vraag je om je te realiseren dat ik deze website ben gestart vanuit een persoonlijke drive. Daarom is alles wat hier staat mijn persoonlijke mening en visie. Natuurlijk heeft veel betrekking op de zakelijke aspecten van het leven. Maar zakelijk en privé lopen bij een ondernemer nogal eens in elkaar over.

expert

Ik ben op veel gebieden geen expert. Ik ben geen jurist, geen psycholoog, geen auteur. Ik wil ook zeker niet pretenderen dat ik dat ben. Maar ik heb wel veel ervaring vanuit mijn leven als zelfstandig ondernemer. Ben jij echter wel dé expert op een terrein dat ik ergens raak? Wellicht wil je me dan helpen?

bronvermelding

Ik ben door veel bronnen geïnspireerd. Het is niet te doen om al die bronnen te noemen. Meestal kan ik die niet eens meer herleiden. Daarom gebruik ik geen bronvermelding. Mijn blogs mogen daarom ook zonder vermelding overgenomen worden. Schrijf ik iets waar ik volgens jou de bron van zou moeten vermelden, geef het dan ajb even aan. Ik zal dan onverwijld de bron vermelden.
Dat zelfde geldt voor beeldmateriaal. Heb ik ergens een foto gebruik waar auteursrechten op rusten, geef het dan ajb aan, ik zal dan zsm de rechten vermelden of het materiaal verwijderen.